Agenda

Heel jammer maar de verscherping van de maatregelen met betrekking tot Covid-19 heeft grote impact ook op Rapenburg 6 Leiden. Wij zien ons dan ook genoodzaakt om al onze activiteiten uit te stellen tot een later moment als alles weer enigszins mogelijk is. Hou dus vooral de website in de gaten. Wij hadden zoveel boeiende bijeenkomsten gepland; deze gaan voorlopig niet door maar wij gaan de komende weken nog veel meer leuke, boeiende en interessante activiteiten plannen. U hoort van ons. Tot later en blijf vooral gezond.

Vrienden van het Rapenburg 6

Bent u geïnteresseerd in de komende activiteiten van dit historische pand? Meld u dan aan als vriend van het Rapenburg om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe activiteiten en ontwikkelingen.

Het Rapenburg is een thuis voor iedereen die bij ons langskomt, van een besloten diner tot het vieren van heugelijke gebeurtenissen, van workshops tot lezingen en van high wines tot klassieke klanken bij kaarslicht.

Heeft u belangstelling om óók Vriend te worden van het Rapenburg? Laat dan uw naam en e-mailadres achter op
info@rapenburg6leiden.nl – o.v.v. “Vriend” – en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een bevestiging sturen. Er zijn geen kosten aan
verbonden.

Wanneer u een mooie aanvulling heeft op onze activiteiten aarzel dan niet om dit met ons te delen, ook daarvoor bent u onze
vriend. U kunt natuurlijk ook altijd onze site raadplegen voor een duidelijk overzicht van alle geplande activiteiten.

Met gastvrije groet,

www.rapenburg6leiden.nl

Klik hier voor meer informatie